Kurser & forløb

Vil du vide, hvordan du kan bruge mindre tid på markedsføringen og få mere tid til din forretning og passion? Vil du lære at skabe værdifuldt indhold til dine sociale medier og nyhedsbreve? Hvordan du slipper for bøvlet med at finde og producere historier til nyhedsbrev og sociale medier?

Mine kurser og forløb er baseret på 20 års erfaring med markedsføring, salg og strategi. Jeg hjælper dig med at få overblik, lagt en plan og ført den ud i livet. Så du kan skabe en bæredygtig virksomhed baseret på din passion og værdier.

Se aktuelle forløb og kurser nedenfor.

ONLINE KURSUS

Boost din markedsføring med værdifuldt indhold

Dette online kursus vil gennem 6 moduler med videoer lære dig det fundament og de teknikker, der sikrer, at du altid har nok ideer til indhold. Vel at mærke den slags indhold som viser dig som en autentisk og troværdig ekspert og tiltrækker kunder.

Efter kurset vil du mestre enkle og geniale teknikker, der sikrer, at du minimerer dit tidsforbrug og dermed kan fokusere på din forretning og passion.

ONLINE KURSUS

Content Recycling: Sådan effektiviserer du din markedsføring (og frigiver tid til din kerneforretning og passion)

Over halvdelen af dit indhold kan sagtens være genbrug – det betyder, at din markedsføring kan blive langt mere effektiv, og at du kan spare tid!

Dette online kursus lærer dig på 4 moduler:

  • Hvordan du genbruger andres indhold
  • Hvordan du genbruger dit eget indhold
  • Hvordan du får det implementeret i din strategi

INDIVIDUELT FORLØB

Forløbet til dig, der vil rykke personligt og professionelt

Vil du have din markedsføring op i et nyt gear? Er du i tvivl om, hvilke kommunikationskanaler du skal bruge, og hvordan du skaber værdifuldt indhold?

Eller har du lige etableret din virksomhed og ønsker at komme godt fra start?

Så kan et individuelt forløb give dig de resultater, du ønsker.