Handelsbetingelser

Alle online produkter, workshops og foredrag er skabt og bliver leveret af:

Christine Lego Boye
Grønnehave Allé 20
2500 Valby
CVR nr. 40584463

Ved spørgsmål kan du kontakte mig på hej@christinelegoboye.dk.

Alle priser er i danske kroner ekskl. moms medmindre andet er angivet.

Betalingsbetingelser ved køb af live workshops og foredrag (online og fysiske)

Du har 14 dages returret ved køb af live workshop og foredrag – online og fysiske. De 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag, hvor du køber din workshop eller dit foredrag og modtager din ordrebekræftelse/e-mail med bekræftelse.

Du har selv det fulde ansvar for at møde op på aftalt tidspunkt og adresse ved live arrangementer. Ved afholdelse over Zoom, har du det fulde ansvar for en velfungerende internetforbindelse, og at den valgte computer/telefon fuldt ud virker.

Betalingsbetingelser ved køb af mentorsessioner og -forløb

En aftale skal aflyses 24 timer i forvejen, ellers vil beløb for sessionen blive faktureret.

Du har selv det fulde ansvar for at møde op på aftalt tidspunkt og adresse. Ved afholdelse over Zoom, har du det fulde ansvar for en velfungerende internetforbindelse, og at den valgte computer/telefon fuldt ud virker.

Når tidspunktet er aftalt, er sessionstiden bindende. Skulle det ske, at du ikke fremmøder fysisk eller online på Zoom inden for 15 minutter efter sessionstidens start, aflyses sessionen. Det er ikke muligt at få pengene retur i dette tilfælde.

For mentorforløb gælder almindelig fortrydelsesret på 14 dage. Gennemførte sessioner bliver ikke refunderet, men ønskes det fortsatte forløb afbrudt, skal det ske inden 14 dage fra bekræftelse af køb på mail. Det er således ikke muligt herefter at afbryde et mentorforløb og få pengene retur. Forløbet kan ikke videresælges til andre.

Hvis du ønsker at gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter du har foretaget dit køb. Derfor skal du være sikker på dit køb, inden du går videre til betaling.

Hvis du ønsker at gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde din bestilling af en tjenesteydelse hos Christine Lego Boye. Meddelelsen skal gives skriftligt på hej@christinelegoboye.dk.

Efter køb

Efter udført køb af modtager du en bekræftelse via din mail med vedhæftet faktura på at købet er gennemført – samt en mail med praktisk information.

Det er dit ansvar at oplyse korrekt mail-adresse ved køb, og sørge for at produktet kommer sikkert frem til din indbakke. I fald du ingen mail modtager i selve indbakken, skal du først huske at tjekke dit spamfilter. I fald du stadig ingen bekræftelsesmail har modtaget, bedes du kontakte mig på hej@christinelegoboye.dk.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Christine Lego Boye. Ved køb får du brugsret til alt materiale, og du må ikke anvende materialet til andre formål end det, hvortil det er købt som almindelig forbruger. Det er ikke tilladt at købe en ydelse eller produkt med efterfølgende direkte eller indirekte konkurrenceøjemed. De gængse regler for ophavsretten gør sig gældende.

Brugsretten er personlig og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Materialet må kun anvendes til eget brug og skal behandles fortroligt.