Om

Om Christine Lego Boye

Jeg brænder for at hjælpe, vejlede og støtte ledere og selvstændige til et mere bæredygtigt og meningsfuldt arbejdsliv.

Hvem er Christine Lego Boye?

Jeg er uddannet cand.merc. i Strategi, Organisation og Ledelse fra CBS og har arbejdet i den finansielle sektor, i forlagsbranchen og en forening. Det betyder, at jeg har erfaringer fra forskellige typer af virksomheder og meget forskellige opgaver og problemstillinger. I 14 år har jeg været leder og i over 20 år arbejdet med marketing, strategi, salg, kommunikation og online.

Jeg er uddannet og certificeret coach i 2019 ved Mindjuice Academy, der er godkendt af verdens største brancheorganisation International Coach Federation ICF.

I øjeblikket udvider jeg mine kompetencer og erfaringer på Videns- og businessmentor uddannelsen hos Anne Damgaard.

Ved siden af min egen virksomhed underviser jeg i digital markedsføring hos KEA og Kursusfabrikken.

Privat er jeg gift med Jacob, der også er selvstændig. Vi har to næsten voksne døtre og bor i Valby.

Min vej til et andet arbejdsliv

Mit arbejdsliv og liv har ikke altid været bæredygtigt og meningsfuldt. Jeg har i årevis været ude af sync med mine egne værdier og i bund og grund ikke haft nok arbejdsglæde. Jeg følte, at jeg var fanget i et hamsterhjul, der bare kørte og kørte. Selvom jeg nok så robust ud på ydersiden, var det alt for slidsomt. Og jeg kunne slet ikke se, hvordan jeg skulle komme ud af det.

Men det kom jeg heldigvis…

Det var en sen aften i starten af 2019, og jeg sad endnu engang på sengekanten og beroligede min datter, der ikke kunne sove på grund af angst.

Pludselig slog en tanke ned i mig – hvad nu hvis jeg senere ville se tilbage på denne aften og tænke, at det her var en god periode? Hvad hvis det kun blev værre?

Den nat tog jeg beslutningen om at sige mit job op. Men jeg måtte senere erkende, at det er ikke hele sandheden. Jeg kunne ikke se det på det tidspunkt, og måske var jeg ikke var modig nok til helt at erkende og handle på det.

Sandheden er nemlig også, at min datters situation blev min udvej. At hendes mistrivsel blev det kort, jeg valgte at trække for at tage en beslutning, som i lige så høj grad handlede om mig og min egen mistrivsel. Desværre var jeg ikke i stand til at stå op for mig selv her. Jeg havde brug for min datters situation som en ’gyldig’ grund til at trække stikket.

Det har været en hård erkendelse, men nødvendig for at arbejde med for at gå efter mine egne drømme.

Brené Browns citat er spot on på en af mine allervigtigste lektier:

‘Don’t trade your authenticity for approval’

Hvad er et bæredygtigt og meningsfuldt arbejdsliv for dig?

Jeg tror på, at et bæredygtigt og meningsfuldt arbejdsliv (og liv) tager udgangspunkt i vores værdier, ønsker og drømme. Det skal gøre os glade, give os mulighed for at bruge vores talenter og kompetencer og ikke føles slidsomt.

Så hvilke valg og handlinger skal du mon tage for at gå efter det, du drømmer om?

Jeg har desværre ikke en magisk formular til det bæredygtige og meningsfulde arbejdsliv. Men jeg kan garantere dig min hjælp til en proces, hvor du finder din vej.

Jeg hjælper dig med udgangspunkt i mentoring og teknikker inden for fx coaching, karrierevejledning og mindset-træning. Jeg giver dig viden og værktøjer. Jeg deler mine erfaringer med dig, som på godt og ondt alle har lært mig noget. Jeg udfordrer dig kærligt gennem nye perspektiver og kaster lys på dine blinde vinkler. Jeg møder dig præcis, hvor du er, har ingen aktier i dit liv og ingen agenda.

Og du kan regne med mit følgeskab – jeg går med dig både ind i det glædesfyldte og det svære.

Drømmer du om et andet arbejdsliv?

Har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan støtte dig i at få et arbejdsliv, der er formet efter dine værdier og føles meningsfuldt, så kontakt mig. Jeg tilbyder altid en gratis afklarende samtale over telefonen, hvor du får mulighed for at finde ud af, om det er det rette for dig, og om vi to er et match.

Jeg har hjulpet andre og kan også hjælpe dig med:

  • At få indsigt og klarhed over dig selv, dit liv og dit arbejdsliv
  • At få afklaret hvad dine værdier er, og hvordan du udlever dem
  • At få viden om og værktøjer til at lede dig selv (og din virksomhed eller medarbejdere)
  • At få nye perspektiver på dig og dit liv
  • At stå stærkere i dig selv, så det er lettere at være dig
  • At slippe begrænsninger, overbevisninger og fortællinger om dig selv
  • At sætte dine talenter mere i spil på en naturlig måde.

Ønsker du en afklarende samtale, så kan du skrive til mig via kontaktformularen.