Om Christine Lego Boye

I mit virke som ledelsesmentor brænder jeg for at inspirere mennesker til et mere bæredygtigt arbejdsliv.

Høje ambitioner i livet og arbejdslivet ikke er hinandens modsætninger. Jeg tror på, at det handler om livsbalance og at være bevidst om sine værdier. Og at kende sit indre kompas og styre efter det. 
Min mission er at støtte dig i at finde frem til, hvordan dit arbejdsliv bliver meningsfuldt og bæredygtigt på lige præcis den måde, der passer til dig, dit liv og din hverdag.

Hvem er Christine Lego Boye

Jeg er uddannet cand.merc. fra CBS og har mere end 20 års solid erhvervserfaring med ledelse, strategi, marketing, kommunikation og salg. Min karriere startede i den finansielle sektor, og jeg har også været leder på et større forlag og i en fagforening.

I mine 14 år som leder har jeg haft glæden af at arbejde med udvikling af mennesker og teams samt forandringsprocesser. Jeg har altid nydt at udvikle et team og være sammen om et fælles mål. Jeg kommer fra en stor familie, hvor jeg er storesøster til 5, og det ligger ret naturligt for mig at skabe fællesskaber, gå forrest og tage ansvar.

Personlig udvikling er min passion med udgangspunkt i, hvordan man når sine personlige og professionelle mål ved at arbejde med mindset og personligt lederskab.

Christine Lego Boye kort og godt:

 • Selvstændig siden 2019
 • 14 års erfaring som leder i større organisationer
 • Uddannet og certificeret coach
 • Uddannet livs- og vidensmentor
 • Underviser på KEA
 • Bosat i Valby
 • Gift og mor til to næsten voksne døtre

De senere år har jeg suppleret min erhvervserfaring med kurser og uddannelser inden for coaching, mentoring og personligt lederskab. Jeg er uddannet og certificeret som coach ved Mindjuice Academy, der er godkendt af verdens største brancheorganisation International Coach Federation ICF. Derudover har jeg taget en 1-årig uddannelse som livs- og vidensmentor hos Anne Damgaard plus mastercoach specialet Ledelsescoach hos Sofia Manning.

Ved siden af min virksomhed underviser jeg på KEA (Københavns Erhvervsakademi) og er en del af det beskikkede censorkorps på universitetsniveau.

Jeg bor i Valby med min mand, som er selvstændig konsulent, og vores 2 næsten voksne døtre.
Som ledelsesmentor bruger jeg min viden, kompetencer, redskaber og erhvervserfaring, både som menneske og leder.

Hvis du vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, kan du læse mere om mine mentorforløb her.

Min personlige rejse mod en hverdag i balance

Jeg har selv stået i en hurtigere accelererende hverdag, hvor jeg knoklet på med forhåbningen om, at det nok snart blev bedre. Mit arbejdsliv og liv har bestemt ikke altid været bæredygtigt og meningsfuldt. Jeg har følt mig fanget i et hamsterhjul, fuldstændig fartblind, ude af sync med mine egne værdier og med manglende overskud og glæde til følge. Erfaringerne fra mit eget liv er væsentlige i mit arbejde som mentor. Derfor trækker jeg på dem, når det giver mening – udover viden og redskaber fra mine mange år inden for ledelse, strategi, marketing, kommunikation og salg.
Egen erfaring | ledelsesmentor Christine Lego Boye

Hvad kan en ledelsesmentor?

Et bæredygtigt og meningsfuldt arbejdsliv (og liv) tager udgangspunkt i vores værdier, ønsker og drømme. Der findes sjældent et quick-fix til et bæredygtigt arbejdsliv. Det tager tid.

Hvis du er klar til at skabe dig et arbejdsliv med balance, mentalt overskud og mening – et bæredygtigt arbejdsliv – kan jeg hjælpe dig på din rejse.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan støtte dig i at få et arbejdsliv, der er formet efter dine værdier og føles meningsfuldt, så kontakt mig. Jeg tilbyder altid en gratis afklarende samtale over telefonen, hvor du får mulighed for at finde ud af, om det er det rette for dig, og om vi to er et match.

Ønsker du en afklarende samtale, så kan du skrive til mig via kontaktformularen.

Følg med:

Som din ledelsesmentor kan jeg hjælpe dig med:

 • At få indsigt i og klarhed over hvor du står lige nu i dit liv og arbejdsliv
 • At få afklaret hvad dine værdier er, og hvordan du udlever dem
 • At få viden om og værktøjer til at lede dig selv (og din virksomhed eller medarbejdere)
 • At få nye perspektiver på dig og dit liv samt slippe begrænsninger, overbevisninger og fortællinger om dig
 • At stå stærkere i dig selv, så det er lettere at være dig
 • At sætte dine talenter mere i spil på en naturlig måde, så du opnår bedre resultater uden at knokle for det.