Mentorforløb

Få viden, metoder og følgeskab til et arbejdsliv med glæde, mening og overskud

Genkender du det her?

Så det er måske på tide at spørge dig selv:​

Et mentorforløb hjælper dig med at finde vejen til et arbejdsliv, der stemmer overens med dine værdier og drømme. Du får metoderne til styrkelse af din selvledelse, handlekraft og dit mindset, alt imens du hjælpes til at genfinde dit indre kompas – så du kan udleve dine karriere- og livsambitioner, uden at gå på kompromis med din trivsel.

Som mentor er jeg din professionelle sparringspartner og hjælper dig med at finde din vej i arbejdslivet og livet generelt. Jeg giver dig karriererådgivning og støtter dig i at finde ud af, hvordan dit fremtidige arbejdsliv skal se ud for at være bæredygtigt og meningsfuldt for dig. Sidst men ikke mindst får du konkrete metoder og værktøjer til at omsætte det i hverdagen.

Der findes ikke et quick-fix til det bæredygtige arbejdsliv

Jeg har desværre ikke en magisk formular til det bæredygtige og meningsfulde arbejdsliv. Men jeg kan garantere dig min hjælp til en proces, hvor du finder din vej.

Jeg hjælper dig med udgangspunkt i mentoring og metoder inden for fx coaching, karrierevejledning og mindset-træning. Du får viden og værktøjer og min støtte til at implementere dem i din hverdag. Men det er op til dig at tage det i brug. Rejsen kan være hård og ujævn, men det største skridt er at tage beslutningen om, at du vælger at gå efter et arbejdsliv med mere overskud til livet ved siden af.

Og du kan regne med mit følgeskab – jeg er med dig hele vejen.

Hvad er en ledelsesmentor?

En ledelsesmentor er en, der

  • Sætter perspektiv på din aktuelle situation
  • Giver dig redskaberne til at skabe balance i dit liv – både på arbejde og privat
  • Hjælper dig til at udvikle dig som leder baseret på dit værdisæt
  • Giver dig støtte og vejledning i dine karrierevalg
  • Lærer dig at tage styringen over eget liv
  • Går vejen med dig og støtter dig i at nå dine mål.

Sådan foregår en mentorsession

En mentorsamtale er en samskabende dialog i et præstationsfrit rum, hvilket betyder, at du kan møde op fuldstændig som dig selv. Jeg møder dig præcis hvor du er, har ingen aktier i dit liv og ingen agenda.

Vores sessioner tager afsæt i dine behov og kan handle om både personlige og mere karriereorienterede mål. Jeg arbejder med dig om at finde muligheder og nye perspektiver på den situation, du står i.

I samtalerne forstyrrer jeg dig positivt i dine overbevisninger, tankemønstre og vaner i arbejdslivet ved at kaste lys på dine blinde vinkler, udfordre dig kærligt og støtte dig i beslutningsprocesser.

Du får hjælp til at lægge en plan for de næste skridt i dit arbejdsliv og min støtte til at implementere planen.

Et forløb vil udfordre dig positivt og præsentere dig for viden og redskaber til at vælge dig selv til, følge dine værdier og skabe det arbejdsliv, du ønsker dig. Som mentor vil jeg også inddrage mine egne erfaringer, når det giver mening.

Vil du vide mere?